Молитва за сина і захист над ним

Батьківська молитва володіє незвичайною силою, адже між батьками і дітьми існує незрима тісний зв’язок. Навіть народна мудрість говорить про те, що материнська молитва здатна дістати з дна моря. Так вже склалося, що найбільше труднощів у житті і небезпек чекає дітей саме чоловічої статі, так як хлопчики з дитинства ростуть більш активними і відчайдушними. Молитва матері за сина допоможе відгородити чадо від життєвих негараздів, зла і всіляких небезпек, створить над ним захист і наставить його на правильний шлях.

Молитов, за допомогою яких батьки можуть звертатися до Господа, просячи про захист і благословення своїх дітей, існує безліч. Кожна з них володіє великою силою. Молитися про дітей – про сина, про дочку – можна в будь-який час і будь-яку кількість разів, бо молитва не має строгих рамок у використанні. Виходить з самих глибин душі материнська молитва за дитину здатна творити дивовижні чудеса, так як саме любов матері до свого дитя є найсильнішою і щирою.

Потужні материнські молитви про успіх і здоров’я сина

Молитви, наведені нижче, – одні з найбільш ефективних. Використовуючи їх, ви забезпечите свою дитину надійним захистом, яка буде оберігати його на всяких дорогах життя. Ці молитви, ставши оберегом, будуть надавати підтримку і приходити на допомогу в найскладніших ситуаціях.

Молитва матері за щастя сина

Бажаєте, щоб щастя стало постійним супутником вашого сина? Тоді як можна частіше читайте цю молитву. Текст:

Материнська молитва про благополуччя сина (молитва-захист)

Регулярне промовляння цієї молитви – гарантія того, що ваш улюблений син завжди буде під надійним захистом Господа. Текст:

Молитва матері про здоров’я сина і захисту від усякого зла і недругів

Недоброзичливці є у кожної людини. Однак зло, що виходить від них, буде не страшно для вашого сина, якщо ви будете як можна частіше вимовляти цю молитву.Текст:

Кілька коротких молитов за сина

Щоб молитися за добробут та захист свого сина, зовсім не обов’язково використовувати молитви складні і довгі. Існує безліч коротких текстів, які діють не гірше розгорнутих православних молитов. Деякі з них наведено нижче – обмежень по частоті застосування вони теж не мають.

Молитва, якщо син покидає рідну домівку

Діти рано чи пізно дорослішають і розлітаються з безпечного і затишного батьківського гніздечка. Молитва, текст якої наведено нижче, може використовуватися матір’ю, коли її син їде вчитися в інше місто, починає будувати своє життя окремо від батьків. Слова рекомендується вимовляти двічі в день – вранці і ввечері.

«Господи, мій син твоєї милості, за гріхи його, від спокус спаси і направ ходячи дорогою».

Молитва за сина, що допомагає йому знайти справжніх друзів

Нові знайомства дитини – завжди хвилюючий процес для батьків. Ця молитва допомагає синові обзавестися тільки справжніми друзями, оберігає його від негативного впливу і зрадників. Текст:

“Господи Боже, навчи сина мого в людях розбиратись. Мудрість дай йому пізнавати людей, які чисті своїми помислами. Приведи мого сина до людей, які допоможуть йому істинним шляхом йти і Господу Богу служити».

Молитва за сімейне щастя дорослого сина

Коли молодий чоловік розуміє, що дозрів до створення своєї власної сім’ї, він, вибираючи собі супутницю життя, рідко слухає своїх батьків. Щоб у дружини вашому синові Бог послав гарну і вірну дівчину, читайте цю молитву щодня перед сном:

“Господи, допоможи моєму синові знайти вірну супутницю, почитающую Бога і свого чоловіка. Благослови раба Божого (ім’я сина) на життя щасливе сімейне і на подальше дітонародження. Амінь (3 рази)

Молитва за сина, що допомагає знайти йому своє життєве призначення

Правильно обрана професія справу по душі – запорука благополуччя і щастя будь-якої людини. Щоб допомогти своєму синові в цьому, використовуйте наступну молитву:

“Господи, прошу тебе: дай рабу Божому (ім’я сина) ясне розуміння свого призначення. Відкрий йому очі на життя, нехай йде він по життю лише своєю дорогою. Амінь!»

Молитва для захисту сина від негараздів

“Господи Всемогутній! Даруй моєму синові Божу благодать. Нехай усі негаразди його обходять стороною».

Молитва за благополучне життя сина

“Господи, збережи мого сина в дорозі. Нехай злий рок за ним не ступить, хай любов і щастя за життя супроводжують. Амінь!»

Як правильно молитися матері за сина: рекомендації

Будь-яка молитва – це насамперед щиро звернення до Бога і світлим силам, з самих благих спонукань. На жаль, багато батьків, молячись за своїх дітей, допускають помилки і просять те, що самі вважають правильним для свого чада, тобто просто виходять із власних егоїстичних прагнень. А між тим, дитина – це особистість зі своєю власною душею, і долю його визначає Бог. Найкращою для нього захистом буде довірити цю душу Господу і дозволити йому дати вашій дитині те, що уготовано його власною долею.

Основним мотивом до застосування батьками молитви за сина повинно виступати щире побажання максимального блага свого дитя. Молитися, в першу чергу, необхідно душі своєї дитини, про її розвиток і вдосконалення. Тільки тоді вищі сили поведуть його по світлому шляху долі і будуть його на цьому шляху оберігати. Господа потрібно просити про те, щоб син виріс гідною людиною, і тільки потім можна благати про здоров’я, щастя, багатство та інших життєвих благах.

Не обов’язково шукати готові тексти молитов – батьківська молитва своїми словами, щира і виходить від серця, діє нітрохи не гірше. У процесі молитви треба думати про свою дитину. Не можна до молитви звертатися з якихось власних почуттів, емоцій і намірів (біль, страх, бажання тощо) Просіть у Господа сильних покровителів для захисту свого сина (Ангелів-хранителів), просіть захист енергетичну і духовну (особливо у важких ситуаціях).

Бажайте своїй дитині добра, розвитку і росту – особистісного, духовного, професійного і т. д. Таким чином, ви зможете задати в його житті правильний напрямок, закласти надійний фундамент, а все інше син зможе створити самостійно, своїми руками. І вас обов’язково буде переповнювати гордість за нього!

Ссылка на основную публикацию