Молитва, щоб взяли на роботу, — найсильніша

Кожній дорослій людині хоч раз в житті доводилося стикатися з пошуком роботи і «принадами» працевлаштування. І навіть високі особистісні та професійні якості кандидата не завжди здатні дати стовідсоткову гарантію отримання бажаної посади. Процедура пошуку роботи може зайняти досить тривалий час. Значно скоротити цей період, залучити удачу на бік претендента і створити всі умови для того, щоб його швидко взяли на роботу, здатна спеціальна православна молитва.

Як працює молитва для отримання роботи?

У сучасному світі, де процвітає жорстока конкуренція, дуже складно отримати високооплачувану роботу без допомоги і підтримки впливових осіб. Однак кожен претендент може заручитися сприянням сил вищих, якщо в процесі свого працевлаштування буде користуватися православними молитвами. Молитви для отримання роботи допомагають будь-якому кандидату обійти всі можливі на цьому шляху перешкоди і зайняти бажану посаду.

Православна молитва про допомогу в пошуках роботи — засіб, що володіє високою ефективністю, але не можна лише на неї покладати всі свої надії. Трудова удача здобувача багато в чому залежить і від його особистісних характеристик. Небеса не стануть допомагати людям ледачим. Вищі сили прихильні лише до тих, хто за все звик добиватися своєю працьовитістю, завзятістю і цілеспрямованістю, адже і самі святі Божі помічники при своєму житті були невпинними трудівниками. Саме у працьовитих, активних і енергійних кандидатів більше шансів на успішне працевлаштування.

Найефективніші православні молитви при пошуках роботи і працевлаштуванні

З проханням про допомогу в роботі можна звертатися як безпосередньо до самого Господа, так і до святих Його угодників — друга категорія молитовних текстів є найбільш затребуваною. Щоб знайти хорошу роботу, свої молитви віруючі найчастіше адресують святому мученику Трифону, блаженної стариці Матрони Московської і преподобного Серафима Саровського. Деякі просять допомоги і у Ісуса Христа.

Молитва Матрони Московської, щоб знайти хорошу роботу

До блаженної Матронушки ще при її житті не припинявся потік стражденних і потребуючих — всі вони приходили до неї зі своїми проханнями. Продовжує допомагати людям блаженна стариця і після своєї кончини. Молитва про роботу, звернена до Матронушки, надає хорошу сприяння тим, хто дійсно бажає швидко і надійно працевлаштуватися. Слова в ній такі:

Молитва святому мученику Трифону про допомогу в пошуках

Святий мученик Трифон користується великим шануванням у Православної Церкви і віруючих. Люди моляться йому про позбавлення від злих духів, при матеріальних і житлові проблеми. Підносити молитву святому Трифону можна і для того, щоб швидко і без проблем взяли на бажану роботу. Молитовний текст наступний:

Слухайте також текст молитви про роботу на цьому відео:

Молитва преподобного Серафима Саровського, щоб швидко знайти грошову роботу

Просити святого Серафима Саровського про підмога в працевлаштуванні можна не тільки за себе, але і за своїх рідних, близьких, друзів — за тих людей, чия доля для вас не байдужа. Молитва, адресована святому праведному і чудотворця, звучить так:

Молитва Господу, щоб швидко знайти хорошу роботу

Молитва про допомогу в пошуках роботи, спрямована Всевишньому, — одна з найсильніших, тому вона неодмінно буде почута небесами. Вимовляти її потрібно на будь-якому етапі працевлаштування: перегляд оголошень, обзванивания потенційних роботодавців, подача резюме, до і після співбесіди і т.д. Процес читання цієї молитви завжди потрібно супроводжувати хресним знаменням. Сам молитовний текст звучить так:

Коли вдасться знайти хорошу посаду і закріпитися на ній, обов’язково потрібно подякувати Творця за надану підтримку і сприяння.

Як молитися, щоб взяли на роботу?

Будь-яка православна молитва виступає сполучною ланкою між вищими силами і віруючою людиною. Щоб молитовне прохання допомогло знайти хорошу роботу, недостатньо просто вибрати будь-який із запропонованих вище текстів і помолитися з його допомогою. Молитва повинна бути уважно прочитана, її зміст — ретельно вивчено, щоб здобувач зміг зрозуміти саму суть. Текст бажано вивчити напам’ять і читати його по пам’яті.

До Господа і святих чудотворців дозволяється також звертатися і своїми словами. Головне, щоб вони вимовлялися щиро і йшли від душі. Спілкування з Богом принесе найбільший результат, якщо здійснювати його в святих місцях — храмах, церквах, каплицях. Але це не означає, що поза цими закладів молитися не можна — молитва може бути використана будинку, в офісі — в будь-якому зручному для здобувача місці. Важлива умова — людина повинна бути морально налаштований і готовий до бесіди з представниками вищих сил. Добре, якщо молитва буде читатися перед іконою святого (нехай навіть невеликий за розміром).

Слова православної молитви про отримання роботи найкраще вимовляти пошепки, з розумінням, чітко вимовляючи і пропускаючи кожне з них через себе. Розмовляти з Богом і святими Його помічниками потрібно в спокійному, умиротвореному стані, настрій дратівливе, зле категорично не підходить для цих цілей. Голова молиться повинна бути вільна від проблем, думки — позбавлені поганого наміру.

Молитовне прохання про те, щоб взяли на роботу, рекомендується почати з проголошення «Отче наш«. Після неї вже можна читати і саму молитву, адресовану певному святому. Також обов’язково перед кожним прочитанням і після нього накладати на себе тричі хресне знамення. Кращий ефект дає молитва, вимовлена ??стоячи на колінах. Також підвищити результативність допомагає регулярне відвідування богослужбового закладу.

Обов’язкова вимога — не забувати дякувати вищі сили, якщо пошуки роботи увінчалися успіхом. Гідним людям небеса допомагають в короткі терміни. Тим же, хто одержимий лінню, доведеться попітніти, прикласти до працевлаштування більше самостійних зусиль.

Ссылка на основную публикацию