Молитва на удачу — 3 найсильніші молитви

Удача – особа примхлива, тим не менш, вона потрібна кожній людині. Люди всіма способами намагаються її поряд з собою утримати, а якщо не виходить – вдаються до різного роду хитрощів кшталт замовлянь чи молитов. До змов багато ставляться з недовірою і острахом, а в чудодійну силу молитов не вірять, хіба що, тільки атеїсти. Молитви на удачу (3 найсильніші молитви будуть наведені нижче) – відмінний спосіб зробити везіння і успіх своїм постійним супутником.

Сильна молитва на удачу Господу Богу

Кого просити про удачу в саму першу чергу? Звичайно, самого Господа Бога. Молитви, звернені до нашого Творця, володіють величезною силою. Правда, допомагає людині Всевишній лише тоді, коли його молитви і наміри позбавлені корисливих мотивів, коли вони направлені на благо, коли від них ні одна жива душа не постраждає. Тільки в цьому випадку Господь почує молитви, дасть йому своє благословення і осяє його життя удачею і везінням.

Молити Бога про удачу потрібно перед його образом – перед іконою в церкві або, якщо немає можливості відвідати храм, у себе вдома. Перед тим, як звернутися до Всевишнього з заповітної своїм проханням, необхідно запалити свічку і осінити себе хресним знаменням, а потім, віддаючи поклони, вимовляти пошепки слова молитви. Звучать вони наступним чином:

Дану молитву читати рекомендується перед кожним важливим життєвим подією чи ділом, від якого залежить ваше майбутнє. Усі ваші починання і кроки отримають Боже благословення, якщо не вбачають нічого поганого і не несуть в собі злого умислу.

Сильна молитва своєму Ангелу-Хранителю – на удачу

Ангел-Охоронець приставлений до кожної людини. Це невидимий захисник, покликаний оберігати свого підопічного від усякого зла і бід, від людських підступів, від нечистої сили, від негативного магічного впливу (псування і пристріту). Це покровитель, завдання якого – направляти людину по праведному шляху.

Щоб забезпечити собі заступництво Ангела-Хранителя, людина повинна вести благочестивий спосіб життя: не лихословити, не ставати рабом згубних звичок, не загрузнути в гріхах. В іншому випадку, можна і втратити порука свого божественного захисника і відвернути його від себе.

Молитва на удачу, адресована Ангелу-Хранителю, – це сильний оберіг, здатний докорінно змінити життя людини, що молиться (зрозуміло, в кращу сторону). Щоб заручитися підтримкою свого невидимого захисника і притягнути у своє життя удачу, сокровенні слова треба вимовляти кожен день перед тим, як лягти спати. Текст молитви наступний:

Ангел-Охоронець постійно молиться за свого підопічного на небесах, вимолює в Господа прощення за все його земні гріхи. А ця молитва обов’язково приверне удачу у всіх справах.

Молитва Миколі Чудотворцю: сильна молитва на удачу

Микола Угодник ніколи не відмовляє в допомозі тим, хто звертається до нього зі святою молитвою. Це сильний покровитель, який допомагає всім нужденним.

Якщо у вашому житті не вистачає удачі – просіть про неї Миколая Чудотворця з допомогою молитви, даній нижче. Краще читати її в стінах богослужбового закладу – в цьому випадку вона буде володіти більшою силою. Для виголошення в домашніх умовах обов’язково купіть ікону із зображенням святого старця, промовляйте слова при світлі запаленою церковної свічки. Текст молитви:

Завдяки цій молитві, ви завжди будете перебувати під захистом Святого Миколи Угодника, він обереже вас від будь-якого зла і негативу.

Рекомендації по роботі з молитвами

Взагалі, православних молитов, покликаних притягнути удачу, існує досить багато. Вище дано три найсильніші з них. Яку з молитов (Господу, Ангелу-Хранителю, Миколі Чудотворцю) вибрати – вирішувати тільки вам. Слухайте своє серце, довіртеся своїй інтуїції, своєї душі – ці три найбільш надійних підказувачі допоможуть вам зробити правильний вибір. І ваше життя неодмінно наповниться щастям і божественним благословенням.

Якою б молитві ви не віддали перевагу, пам’ятайте про те, що при проголошенні будь-який з них потрібно створити певний настрій. Сила молитви безпосередньо залежить від віри. Важливе значення мають бажання, сила думки і енергетика молиться. Звернення до вищих сил з молитвою надає йому впевненість, віру в себе, дарує надію та зміцнює його свідомість.

Богом і його святими помічниками буде почута лише щира молитва, яка надходить з самого серця молиться. При цьому його наміри повинні бути чистими, позбавлені егоїзму, користі чи злості. Звернувшись до Бога з худих мотивів, людина ризикує звернути на себе гнів Творця. А це означає, що удача не тільки відвернеться від нього, але й надовго його покине – до тих пір, поки йому не вдасться спокутувати свої гріхи і вимолити у вищих сил прощення.

Ссылка на основную публикацию